Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys

Tunnuksenamme on ”Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja”. Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys (SEKL) on vuonna 1967 perustettu Suomen evankelisluterilaisen kirkon lähetysjärjestö, jonka tarkoituksena on toteuttaa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä lähellä ja kaukana. Kansanlähetys on herätysliike ja toimii työssään Raamatun sekä luterilaisen tunnustuksen pohjalta.

Päämääränsä saavuttamiseksi Kansanlähetys julistaa kotimaassa evankeliumia hengellisen elämän syntymiseksi, syventämiseksi ja vahvistamiseksi. Tavoitteena on, että ihmiset Kristuksen rakkauden vaikutuksesta lähtevät liikkeelle joko lähettäjinä tai lähtijöinä. Hengellisen herätyksen ja lähetyksen yhteys merkitsee kotimaan työn ja lähetystyön saumatonta yhteenkuuluvuutta.

Kotimaassa Kansanlähetys toimii 17 piirijärjestönsä kautta. Etelä-Savon alueella järjestämme tilaisuuksia ympäri vuoden eri paikkakunnilla. Opiskelijoille ja nuorille aikuisille on Kolme kohtaamista -illat.

Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksellä on noin 50 lähetystyöntekijää jotka toimivat lähetystyössä Aasiassa, AfrikassaEuroopassa ja Oseaniassa. Raamatunkäännöstyötä järjestö tekee Wycliffe-raamatunkääntäjien työyhteydessä. Kehitysyhteistyöprojekteja järjestöllä on Aasian ja Afrikan maissa.

Kansanlähetysopisto sijaitsee Ryttylässä. Tunnuslauseena on Raamattu rakkaaksi -evankeliumi kaikille. Opistolla on mm. Raamattulinja, Nuorisotyölinja, Apologialinja, Lähetyslinja, Kansainvälisyyslinja, Medialinja, Maahanmuuttajalinja ja Palvelutyölinja. Opisto järjestää myös lyhytkursseja

Share This